ASSOCIACIÓ CONTRA EL CÀNCER A TARRAGONA

Descripció del recurs

L’Associació contra el Càncer a Tarragona és una institució de caràcter benèfic sense ànim de lucre, declarada d’utilitat i interès públic, constituïda a Tarragona l’any 1959. Està formada majoritàriament per persones que treballen desinteressadament per oferir un servei a la societat i per un equip de professionals formats i preparats per a la tasca que han de desenvolupar.

La nostra missió és la lluita contra el càncer liderant l’esforç de la societat catalana per a disminuir l’impacte causat per aquesta malaltia i millorar la vida de les persones que es veuen afectades de manera directa o tangencial per aquest tipus d’afecció.

Les nostres principals funcions són:

  • Promoure la participació i la mobilització ciutadana en la lluita contra el càncer.
  • Representar i defensar les necessitats de la societat davant les administracions públiques i d’altres sistemes establerts.
  • Coordinar i executar les accions assistencials, educatives, formatives i d’investigació.

Entre d’altres, oferim els següents serveis gratuïts:

  • Atenció psicològica per a pacients i familiars: servei d’atenció psicològica individual i grupal, programes de benestar emocional, regulació emocional a través de Mindfulness, etc.
  • Fisioteràpia, adreçada a pacients.
  • Atenció social (adreçada principalment a pacients): servei d’acompanyament, estètica oncològica, material ortoprotèsic, ajudes d’emergència, etc.
  • Altres (oberts a tota la ciutadania): programa de deshabituació tabàquica, tallers de nutrició, activitats esportives (marxa nòrdica i rutes saludables), programes de prevenció, etc.  
  • Infocancer  900 100 036: telèfon gratuït al servei de persones amb càncer i els seus familiars, disponible 24 hores durant els 7 dies de la setmana, perquè puguin fer qualsevol consulta i on un equip de voluntaris i professionals ofereixen informació, assessorament i suport.

 

Dades de contacte
Població a qui va destinat
Població en general
Telèfon
Correu electrònic
Barri on actúa
Horari d'atenció
De dilluns a divendres de 9 a 14 hores i de dilluns a dijous de 15 a 18 hores.
Xarxes socials