Inscripcions obertes per al Curs d’orientació professional per a la inserció sociolaboral – INSERLAB

El Programa INSERLAB s’adreça als joves que pateixen les taxes d’ocupació més baixes del mercat laboral per motius relacionats, entre d’altres, amb la falta de formació i amb una formació no adaptada a les necessitats educatives específiques de suport educatiu.

 En aquest context, INSERLAB busca millorar l’ocupabilitat i la inserció sociolaboral a través d’un programa formatiu universitari enfocat a millorar l’autonomia, formació acadèmica i preparació laboral dels participants, així com dotar-los de les habilitats necessàries per a augmentar les seves possibilitats d’inserció laboral, accedint a ocupacions en la modalitat d’ocupació amb suport. A més, cerca brindar experiències inclusives i de normalització dins de la comunitat universitària, així com facilitar una formació integral i personalitzada.

Inscripcions obertes al curs 100% subvencionat per a joves amb discapacitat intel·lectual, del desenvolupament i/o de l’espectre autista inscrits al Sistema Nacional de Garantia Juvenil entre 18 i 30 anys. Atenció: la realització del programa queda supeditada a un nombre mínim d’inscrits.

Aquí podeu consultar més informació i realizar la inscripció al curs.

Comparteix:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn