Jornada “Parlem de salut mental”. Eines per a l’escolta activa i l’acompanyament del patiment psíquic dels infants, adolescents i joves.

Aquesta jornada va sorgir del grup de treball tranversal que es porta a terme a La Taula d’infància i adolescència de Tarragona. 
Data 8 de novembre de 9 a 14 h.  Lloc Palau de Concressos de Tarragona. (Sala Genius).
Inscripcció gratuïta:  II Jornada de Reflexió: “Parlem de salut mental” – Tarragona Jove
Durant les últimes sessions vam abordar “L’impacte de la pandèmia en la salut mental i emocional dels infants i adolescents des dels diferents serveis”.  I el que si vam ficar el comú es que la pandèmia ha fet més visible el malestar emocional fruit d’un patiment psíquic al que no se l’ha fet un acompanyament adient o no se l’ha donat resposta, provocant, a vegades, conductes més complexes.
La jornada  “Parlem de salut mental”,  Eines per a l’escolta activa i l’acompanyament del patiment psíquic dels infants, adolescents i joves. Està adreçada a professionals que treballin amb aquest col·lectiu des dels diferents àmbits; educatiu, social, sanitari, etc.  L’objectiu es aprofundir en estratègies i eines que ens puguin ser útils per a escoltar, detectar i acompanyar el seu malestar, fent incidència en la funció preventiva que suposa trobar un espai on l’infant o jove pugui expressar el seu malestar emocional i fer-li un acompanyament.
En l’organització d’aquesta jornada hem col·laborat  diferents participants de la Taula d’Infància que liderem des del IMSST;  Institut Municipal d’Educació, Promoció de la salut,  Servei de prevenció a les addiccions, Capacitats diverses, Joventut i cooperació.

Comparteix:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn