S’obre la convocatòria dels ajuts per al pagament del lloguer 2022

Aquest dimarts, 28 de juny, s’ha obert la convocatòria per a la concessió de les subvencions per al pagament del lloguer per l’any 2022, que es podran tramitar fins al 15 de juliol.  
Aquests ajuts van destinats a persones que tinguin 36 anys o més i que siguin titulars d’un contracte de lloguer o cessió d’ús d’un habitatge o tinguin llogada una habitació, sempre que estiguin empadronats a l’habitatge i sigui el seu domicili habitual i permanent.  
Per poder beneficar-se de l’ajut, la unitat de convivència no pot disposar d’ingressos per sobre dels 22.558,77€ anuals i caldrà presentar la declaració d’IRPF 2020 o, certificat substitutiu, si escau. A més, la renda màxima que pot satisfer és de 600 € i, si té llogada una habitació 300 €, excepte en el cas que sigui família nombrosa, monoparental i/o amb mobilitat reduïda, el límit augmenta fins als 900 € mensuals. 
La sol·licitud es pot presentar telemàticament a través del web de la Generalitat de Catalunya. Si la persona interessada viu a Tarragona també la pot presentar presencialment a l’Oficina Local de l’Habitatge de Tarragona (c. Descalços, 11) sol·licitant cita prèvia a https://oficinalocal.smhausa.cat/.

Comparteix:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn