GRUP TECNOLOGIA OBERTA DE LA FUNDACIÓ COAATT

Descripció del recurs

Què som?

Un grup de treball que pertany a la Fundació COAATT impulsada pel Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Tarragona per fomentar el vessant social de la professió.

El nostre grup es dedica a treballar per reduir l’impacte de les barreres no arquitectòniques en una demostració de l’aposta de la Fundació, i del Col·legi, per l’Accessibilitat Universal.

Qui som?

El grup de voluntaris està format per:

Amb la col·laboració especial de Lluís Roig i de la junta de la Fundació amb el fantàstic suport de tot el personal del COAATT.

A més tenim un munt d’agraïments a persones, empreses i entitats que ens ajuden a dur a terme aquesta tasca.

Si esteu interessats en el que fem, tant per rebre informacions com per col·laborar amb nosaltres no deixeu de posar-vos en contacte amb nosaltres en la nostra pàgina de contacte.

Què fem?

Treballem en diversos cursos i guies relacionats amb l’accés a la informació i a la tecnologia per part de persones grans i/o amb dificultats visuals amb la col·laboració dels seus cuidadors: Winguido, NVDA, Accessibilitat Documental, etcètera, que permeten millorar la qualitat de vida escoltant llibres i altres accions amb els vells ordinadors de casa. Podeu veure els detalls en l’apartat Treballs.

Podeu seguir el que anem fent en l’apartat d’actualitat.

També tenim un apartat de Miscel·lània on anem posant tots aquells llocs o documents interessants que anem trobant pel camí i no corresponen a cap altre apartat. Cal ressenyar que incloem una secció de Biblioteca digital.

Tenim un índex general del lloc que permet tenir una visió general de tots els continguts, amb la possibilitat d’accedir directament a qualsevol dels apartats.

Com ho fem?

Volem ser accessibles: Per això hem redactat una Guia d’accessibilitat que descriu l’accessibilitat d’aquest lloc, especialment per les persones amb dificultats visuals i als seus cuidadors.

Dades de contacte
Població a qui va destinat
Gent gran, Discapacitat
Telèfon
Correu electrònic
Barri on actúa
Xarxes socials