La Xarxa de Centres Cívics de Tarragona impulsa càpsules formatives en matèria d’informàtica i d’idiomes i llengües

La Conselleria de Centres Cívics de l’Ajuntament Tarragona impulsa vuit activitats formatives per aquesta primavera, que es realitzaran presencialment del 2 de maig al 21 de juny en diferents equipaments de la xarxa de centres cívics. Les formacions, que ofereixen fins a 115 places, abordaran dos camps, d’una banda, idiomes i, de l’altra, informàtica.  
Segons la consellera de Centres Cívics, Paula Varas, “aquesta programació té una vocació de servei públic i està dirigida tant a persones usuàries com a nova ciutadania que arriba a la ciutat”. Per a Varas, “els equipaments de proximitat esdevenen el primer punt de trobada de les persones nouvingudes amb la seva administració local”. 
D’una banda, amb la voluntat d’actualitzar els coneixements o introduir-te en ells, l’Aula d’Informàtica ofereix formacions introductòries en informàtica, ofimàtica, el processador de textos OpenOffice, els serveis de Google i retoc fotogràfic. Així mateix, els centres cívics de Sant Pere i Sant Pau, Sant Salvador i Bonavista reobren el servei [email protected] per a resoldre dubtes i rebre assessorament sobre tràmits i gestions en línia, mitjans electrònics i l’ús de l’ordinador, entre altres. Aquest servei complementarà el Punt Òmnia del Centre Cívic de Torreforta, que disposa d’ordinadors i impressores làser, entre altres serveis d’assessorament en informàtica. 
D’altra banda, per aprendre o reforçar un idioma, l’Aula d’Idiomes i Llengües oferirà formacions en diferents nivells, des d’iniciació fins a conversa, de llengua catalana, castellana, euskera, anglesa i italiana.  

Comparteix:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn