La Taula de Pobresa Energètica de Tarragona i Reus reprèn l’activitat

Unes quaranta persones, entre representants polítics i tècnics dels ajuntaments de Tarragona, Reus i altres municipis, de la Generalitat i dels Consells Comarcals del Baix Camp i del Tarragonès, membres d’entitats que treballen en l’àmbit de la pobresa energètica i representants de les empreses subministradores d’energia i aigua, han participat en el cinquè plenari de la Taula de la Pobresa Energètica de Tarragona i Reus. 

A la reunió s’han tractat diferents visions sobre el tema de la pobresa energètica i diverses línies per fer front a aquesta problemàtica.

De les dades que disposen els ajuntaments de Tarragona i Reus, destaca el fet que, tot i que des de la Taula de la Pobresa Energètica s’ha treballat molt per tal que tothom que tingui dret al Bo Social se’n pugui beneficiar i s’ha aconseguit augmentar el nombre de persones beneficiàries de manera considerable, encara existeixen algunes dificultats d’accés al Bo social en la factura de la llum. I això és així, tot  i que ara, amb la pandèmia, s’ha creat la figura del consumidor vulnerable i més famílies se’n poden beneficiar. En concret, un 51% de les llars de les quals va revisar la factura de la llum el Punt d’Assessorament Energètic (PAE) de Reus durant el 2020 es podien beneficiar del Bo Social si es canviaven al mercat regulat.

Llegeix la notícia sencera

Comparteix:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn