El SIAD presenta el programa Dones i Tardor

El Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) oferirà diversos tallers adreçats a les mateixes durant aquesta tardor. Es tracta de tallers de creixement personal a càrrec de Judith Asensio, psicòloga general sanitària i psicòloga del SIAD. El primer en oferir serà el d’autocoaching, on es treballarà amb una metodologia interactiva, participativa i respectuosa, per tal que cada participant sigui la protagonista de la seva pròpia vida. Una altra de les propostes serà un taller de mindfulness, on s’introduirà les participants en el concepte de l’atenció plena i es coneixeran les pràctiques formals del mindfulness, per tal que poder-lo incorporar a la rutina diària. També s’oferirà un curs de costura i reciclatge, a càrrec de Cristina Elorduy, dissenyadora gràfica, i Carina Boxó, dissenyadora de moda i patronista
El programa es completa amb una xerrada sobre drets laborals en situació de pandèmia, a càrrec de la Cèlia Ruiz, jurista del SIAD.
Altrament, el SIAD participa conjuntament amb la Red Antiracista d’una xerrada sobre la interseccionalitat que afecta a les dones, des d’una vessant teòrica i pràctica. La xerrada s’emmarca dins les activitats de La Terrasseta a la programació de les festes de Santa Tecla. “Com donar ús a la interseccionalitat des de la comoditat del sofà de casa meva? Cas: Camp de Tarragona” tindrà lloc al Parc Saavedra el proper 18 de setembre. Aforament limitat i reserva a: [email protected].
Totes les activitats es realitzaran amb caràcter presencial, amb places limitades i de forma gratuïta. El període de inscripcions s’obrirà el dilluns 6 de setembre al portal eTràmits de l’Ajuntament.
Consulteu el programa d’activitats complet del cicle (PDF).

Comparteix:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn