El Projecte Rossinyol busca nous voluntaris per ser mentors d’infants

El projecte de mentoria social Rossinyol busca 10 persones voluntàries per acompanyar infants i adolescents 2-3 h a la setmana, i així millorar les seves expectatives socioeducatives. Aquest projecte engegat per l’Associació Quilòmetre Zero, amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona, facilita el contacte d’alumnat universitari i/o de grau superior, amb infants i adolescents de diferents cultures i contextos socials amb l’objectiu d’establir una relació de suport i aprenentatge.  
Els voluntaris han de tenir entre 18 i 35 anys i tenir una disponibilitat entre 2 i 3 hores setmanals. A més han de ser estudiants universitaris o de grau superior o haver finalitzat els estudis fa un any. Amb aquesta experiència els voluntaris formen part d’un equip d’un voluntariat social innovador únic a la província de Tarragona, i s’involucren en un projecte d’àmbit europeu, que es realitza al mateix temps a altres indrets com Suècia, el País Basc o Barcelona. A més, esdevenen persones referents per a un infant o adolescent a la vegada que coneixen altres realitats socials, culturals, vitals al nostre territori.  
Els voluntaris rebran una formació inicial (10 h) i continuada per part de l’equip equip professional de l’entitat, acreditada per la Generalitat de Catalunya, així com una certificació per les hores realitzades en aquest voluntariat i el reconeixement de crèdits ECTS de reconeixement per part de la URV i la UOC. 
Les persones interessades poden enviar la seva inscripció a https://quilometrezero.cat/voluntariat/  
Més informació a: [email protected] 

Comparteix:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn