El menjador social de Bonavista fa entrega a domicili a usuaris confinats

El menjador social Joventut i Vida de Bonavista està oferint un servei d’entrega a domicili per aquells usuaris que s’infecten de la covid-19 o bé han de confinar-se durant aquesta sisena onada. L’entitat ha continuat amb la seva tasca de servei social a persones necessitades durant les últimes setmanes, tot i la sisena onada de coronavirus. De fet, segons declara Raquel Quílez, una de les gerents del menjador, el nombre d’usuaris s’ha vist incrementat des de l’inici de la pandèmia i sembla que en els últims mesos ha arribat a un equilibri que supera els 500 usuaris. Actualment, el menjador social de Bonavista ofereix un servei diari de menjar cuinat a 82 famílies, mentre que unes altres 96 famílies reben bosses cada quinze dies amb paquets d’aliments.
Segons Quílez, el passat mes de novembre, el menjador volia tornar a la normalitat oferint el servei a taula com feien abans de la pandèmia. Malgrat això, la tendència a l’alça dels positius els va obligar a fer marxa enrere i tornar al sistema que ja fa gairebé dos anys que segueixen: reparteixen els àpats en envasos d’un sol ús perquè cada usuari pugui prendre-ho, sense necessitat de quedar-se al menjador. Amb un servei que comença a les 12 hores cada migdia, «fem torns de dotze famílies cada 15 minuts per evitar aglomeracions».
Tot i això, l’alt nombre de contagis per coronavirus està provocant que algunes famílies no puguin acudir de manera presencial al menjador perquè estan confinats o contagiats de la covid. En aquests casos, els voluntaris del menjador social han organitzat un servei d’entrega a domicili. «En cas que algú s’infecti o hagi de quedar-se a casa en quarantena, ens pot trucar i nosaltres els hi portem en furgoneta fins a la porta de casa sense inconvenient», assegura Quílez.
Llegeix aquí la noticia sencera

Comparteix:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn