L’Institut Municipal de Serveis Socials convoca el primer Concurs Literari per Sant Jordi

Amb la voluntat d’impulsar i visiblitzar el potencial cultural i literari de la ciutat, l’Institut Municipal de Serveis Socials (IMSST) se suma enguany a la participació literària de la diada de Sant Jordi, amb un nou Concurs de Relats i Poesia, adreçat tant a usuaris i tècnics de l’institut com a la població en general. 
Segons la presidenta de l’IMSST i consellera de Ciutadania, Carla Aguilar-Cunill, “amb aquest nou concurs, fem un pas més per apropar-nos a la ciutadania des d’una altra perspectiva” i  ho fem “tot creant espais d’intercanvi, socialització i proximitat en l’etapa actual de canvi i de nous reptes socials, culturals, educatius i econòmics”, conclou.  
Al concurs hi pot participar tothom que vulgui, des d’infants a partir de 8 anys i fins a persones de 99 anys. Hi ha tres categories segons la franja edat i es pot participar amb una poesia o un relat curt a l’entorn de tres temes que se suggereixen a les bases. Fins al 15 d’abril es poden entregar els treballs; el veredicte dels quals es farà públic el mateix divendres 23 d’abril.

Consulteu les bases completes del 1r Concurs de Relats i Poesia Sant Jordi 2021 de l’Institut Municipal de Serveis Socials (PDF).

Comparteix:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn